Stichting BNL  heeft als doel mensen in Bangladesh & Nederland helpen .

Bangladesh is een land met circa 150 miljoen inwoners waar een groot deel van de bevolking in armoede leeft. Wij geloven niet in geld geven, wel in handvaten geven. Mensen moeten zelf in staat zijn om met een duwtje in de rug zichzelf te bedruipen. Wij werken hard om met goede oplossingen te komen, om zoveel mogelijk mensen te helpen, met zo min mogelijk middelen. 

Nederland is een land met circa 17 miljoen inwoners waar een klein deel van de bevolking in armoede en eenzaamheid leeft. Wij geloven dat dit anders kan en anders moet. Eenzaamheid is misschien wel een groter probleem dan armoede. Wij hebben inmiddels een aantal eenzame mensen kunnen helpen, dit doen wij o.a. door het aanbieden van opvangdieren. De dieren blijven in eerste instantie tijdelijk, als dit aan beide kanten goed gaat mogen ze permanent blijven. Voor sommige mensen is dit een hele goede oplossing. Wij hopen in de toekomst veel meer van dit soort projecten te kunnen starten.

Ons motto :Als je in je leven alleen aan zelfverrijking doet zal je nooit echt gelukkig zijn. Geven geeft meer voldoening dan nemen. 

Kvk: 41194462

Bankrekening: NL34RABO 0324022132

Email: stichtingbnl2018@gmail.com

 

Terug naar homepage

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?